19 Şubat 2015, Perşembe - 26 Şubat 2015, Perşembe
15:00 - 16:30
Ücretli
02122442042 05324244904
“Japan Tea Industry Central Association”
Sertifikalı Çay Danışmanı
Ayumi Takano
ile
Japon Çayı Kültürü
Dünyanın farklı ülkelerinden birçok özel çay çeşidini Türkiye’ye getiren Chado işbirliğinde gerçekleşecek olan çay workshop’ unda başrol, 2010 yılında Japonya Dışişleri Bakanlığı Önderliğinde düzenlenen “Türkiye’ de Japonya Yılı” etkinliğinde Dostluk Elçisi seçilen, ekranların sevilen yüzü Ayumi Takano alacak. İlki 19 Şubat Perşembe günü yapılacak olan seminerlerde; Japon Çayı, Türk Çayı ve Çin Çayı arasındaki farkları, Japon Çayı’nın sağlığımıza faydaları, yeşil çay tadımları, demleme ve sunum yöntemleri, çay ve yemek eşleştirmeleri ve Touça oyunları ile bir program sunulacak.
Program:
Gündüz ve Akşam Grupları olmak üzere, her grup için;
80’er dakikalık ikişer seans olarak yapılacak ücretli atölye içeriği;
1.gün;
19 Şubat Perşembe 15:00-16:30 ve 19:00-20:30
Japon Çayı Nedir?
Kimyasal Bileşimi ve Sağlığımıza Faydaları…
Güzel Çay Nasıl Seçilir?
Saklama Yöntemleri…
Sencha Demleme ve Sunum Yöntemleri
2.gün
26 Şubat Perşembe 15:00-16:30 ve 19:00-20:30
Japon Çay Çeşitleri
Çeşitlerine Göre Demleme Yöntemleri
Hangi Japon Çayı, Kimler Ne Zaman İçmeli?
Touça Oyunları