Ayumi Takano ile Japon Çayı Kültürü (Akşam)

Eğitim / Atölye Çalışması

19 Şubat 2015, Perşembe - 26 Şubat 2015, Perşembe

19:00 - 20:30

Ücretli

02122442042 05324244904

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

“Japan Tea Industry Central Association”

 Sertifikalı Çay Danışmanı 

 Ayumi Takano

 ile

 Japon Çayı Kültürü

 

Dünyanın farklı ülkelerinden birçok özel çay çeşidini Türkiye’ye getiren Chado işbirliğinde gerçekleşecek olan çay workshop’ unda başrol, 2010 yılında Japonya Dışişleri Bakanlığı Önderliğinde düzenlenen “Türkiye’ de Japonya Yılı” etkinliğinde Dostluk Elçisi seçilen, ekranların sevilen yüzü Ayumi Takano alacak. İlki 19 Şubat Perşembe günü yapılacak olan seminerlerde; Japon Çayı, Türk Çayı ve Çin Çayı arasındaki farkları, Japon Çayı’nın sağlığımıza faydaları, yeşil çay tadımları, demleme ve sunum yöntemleri, çay ve yemek eşleştirmeleri ve Touça oyunları ile  bir program sunulacak.  

 

Program:

Gündüz ve Akşam Grupları olmak üzere, her grup için; 

80’er dakikalık ikişer seans olarak yapılacak ücretli atölye içeriği; 

 

1.gün; 

19 Şubat Perşembe 15:00-16:30 ve 19:00-20:30

Japon Çayı Nedir? 

Kimyasal Bileşimi ve Sağlığımıza Faydaları…

Güzel Çay Nasıl Seçilir?

Saklama Yöntemleri… 

Sencha Demleme ve Sunum Yöntemleri

 

2.gün 

26 Şubat Perşembe 15:00-16:30 ve 19:00-20:30 

Japon Çay Çeşitleri 

Çeşitlerine Göre Demleme Yöntemleri 

Hangi Japon Çayı, Kimler Ne Zaman İçmeli?  

Touça Oyunları

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Ayrıntı Akademi
İstanbul / Beyoğlu
İstiklal Cad. Saka Salim Çıkmazı, No:3/2, (Odakule ile Salt Beyoğlu arasındaki sokak)