10 Ekim 2015, Cumartesi - 11 Ekim 2015, Pazar
11:00 - 17:30
Ücretli
08505321572
6 EĞİTİM 6 PROFESYONEL SERTİFİKA
6 ADET ULUSLARARASI GEÇERLİLİĞE SAHİP, SERİ NUMARALI, SÜRESİZ SERTİFİKA !!
** Eğitimlerimiz, çalışan/ mezun/ öğrenci herkese açıktır.
----------------------------
1-ISO 9001:2008 Temel Kalite Yönetimi Eğitimi
2-ISO 14001 Çevre Yönetimi Eğitimi
3-ISO 18001 İş Güvenliği Ve İşçi Sağlığı Eğitimi
4-ISO 19011 İç Tetkik Eğitimi
5-ISO 22000 Gıda Güvenliği Eğitimi
6-Risk Analizi
--------------------------
Yerimiz Dolmadan Ön Kayıt İşleminizi
Yaptırın !
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Eğitim: 10-11 EKİM Cumartesi- Pazar tarıhınde
Saat :11:00 ile 18.00 arasında
Ücret : 95
Eğitim Baş Denetçi tarafından verilecek
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
► Banka Hesabı Üzerinden Ödeme Yapacaklar İçin :
ÖNEMLİ !!! Banka hesap yoluyla eğitime dahil olan arkadaşların havale yaptıktan veya hesaba transfer yaptıktan sonra makbuzları yanlarında getirmeleri önemle rica olunur.
1) ISO 9001:2008 – KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ -
ISO Kalite Yönetim Standardı; bir ürünün üretiminden ya da hizmetin sunumundan, müşteriye ulaştığı yere kadar her süreçte müşterisinin beklenti ve gereksinimlerini karşılayarak kalite güvencesi altına alan standarttır. Bu belgenin alınması ‘Kalite’nizin güvence altında olduğunu gösterir.
--------------------------
2) ISO 14001 – ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ -
ISO 14001 Standardı sanayi kuruluşları faaliyetleri nedeniyle çevreye verdiği zararı en aza indiren, hammadde ve enerji tüketimini azaltarak finansal açıdan yarar sağlamalarına destek olan bir standarttır.
--------------------------
3) OHSAS 18001 İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ
OHSAS 18001 Standardı iş kazaları ve meslek hatalarını en aza indirmek, işçi sağlığı ve güvenliği ile ilgili yasal yükümlülükleri yerine getirmek isteyen işyeri için karşılanması gereken şartları içerir.
--------------------------
4) ISO 22000 - GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ-
Gıda üretim zincirinde bulunan herhangi bir Kuruluşun, gıdanın tüketimi esnasında güvenli olmasını temin edebilmek için gıda üzerindeki güvenlik tehlikelerini yönetmeye yönelik bir sistemin nasıl kurulacağı,uygulanacağı ve sistemin nasıl sürekli geliştirilebileceği konusunda temel bilgilerin aktarımının sağlanmasıdır
--------------------------
5) ISO 19011 - İÇ DENETÇİ EĞİTİMİ
Kalite Yönetim Sistemini uygulayan veya uygulayacak kuruluşlarda iç denetimi gerçekleştirebilecek personelin yetiştirilmesi. Katılımcıların bir denetimi planlayacak, uygunsuzlukları raporlayacak, düzeltici faaliyetleri kontrol edecek, takip denetimlerini gerçekleştirebilecek seviyeye getirilmeleri ve sistematik denetim prensiplerini kavrayabilmeleri
--------------------------
6) RİSK ANALİZİ EĞİTİMİ
1.Risk ve Tehlikelerin Tanımı
2.Risk ve Tehlike Yönetimi
3.Risk Değerlendirme Teknikleri
4.Risk Değerlendirme Adımları
**BAŞVURU FORMUNU DOLDURAN HERKESE EĞİTİM DANIŞMANLARI TARAFINDAN GERİ DÖNÜŞ YAPILACAKTIR.